Amennyiben személyesen szeretne meggyőződni gépeink képességeiről, kipróbálni az Önök által használt alapanyagokat, nyomtatandó grafikákat, megtekinteni nyomdai szoftveres megoldásainkat, úgy egy előzetes egyeztetés után várjuk budapesti bemutatótermünkbe, ahol több különböző berendezést, szoftvert is ki lehet próbálni. Az igény nem jár automatikus elfogadással, kollégáink felkeresik telefonon, hogy egyeztessenek a részletekről, majd ezután kerül rögzítésre és megerősítésre az időpont egy visszaigazoló e-maillel.

Budapest Központi Bemutató termünkben különböző digitális papírokat tudunk biztosítani, ezek aktuális elérhetőségéről kollégáink tudnak felvilágosítást adni. A nálunk nem tartott papírokról, speciális, az Önök által használt anyagokról Önöknek kell gondoskodni.

Jelenleg a bemutatótermünkben megtalálható berendezések:

  • Fekete: bizhub PRO 1100, AccuriPress 6120
  • Színes: AccurioPrint C3070L, AccurioPress C3080, AccurioPress C6085
  • Széles formátumú: AccurioWide 160
  • Ipari berendezések: AccurioLabel 230, MGI 3DS + iFoil

 

Teremfoglalás

min. 3 nappal későbbi időpontra tud foglalni, 8:00 – 15:00 óra között


Dátum:  

Név:*

Email cím:

Telefonszám:

Az adatkezelési tájékoztatót , a Jogi nyilatkozatot és a Felhasználási feltételeket elolvastam, elfogadom a benne foglaltakat.

Tudomásul veszem, hogy a Konica Minolta Magyarország Kft. a fent megadott személyes adataimat az bemutatóterem foglaláshoz vonatkozó kapcsolatfelvétel céljából kezeli. A részletes adatkezelési tájékoztató itt érhető el.