A változóadat-nyomtatás a digitális nyomtatásnak az egyik legfontosabb területe, hiszen ezt költséghatékonyan és gyorsan csak ezzel a nyomtatási technológiával lehet megoldani. A változóadat-nyomtatás gyakran előfordul olyan nagyvállalatoknál, önkormányzatoknál illetve állami szervezeteknél, ahol számlanyomtatás folyik. Ezen felül marketing célokra is gyakran használatos, hiszen egy személyre szóló ajánlat, marketing anyag sokkal sikeresebb, mint egy személytelen.

 

Printshop Mail Connect
A Printshop Mail Connect egy olyan eszköz, mely egyszerre biztosítja a nyomtatott és elektronikus levél funkciókat, így biztosítja a több csatornán egy időben történő kommunikációt. Hatékonysága abban rejlik, hogy a két külön csatornára szánt megszemélyesített anyagokat egyszerre, egy lépésben lehet elkészíteni. Támogatja a nyomtatái beálltásokat is, így a teljes munkafolyamat elvégezhető.

DirectSmile VDP Studio
A DirectSmile VDP Studio az Adobe InDesign beépülő moduljaként biztosítja a változóadat-nyomtatási funkciókat a felhasználónak. Lehetővé teszi InDesignon alapuló egyedi nyomdai termékek előállítását, fejlett képmegszemélyesítési lehetőségeket kínál. Rendelkezik vonalkód modullal, mely megkönnyíti a vonalkódok képekre helyezését. Alkalmas megszemélyesített, egyedi képpel ellátott névjegykártyák, belépőkártyák, valamint egyéb marketing anyagok előállítására.

PlanetPress
A PlanetPress segítségével egyszerűen készíthető bármilyen struktúrájú, tetszőleges dokumentum, illetve alakíthatók a meglévő dokumentumok, így teljes mértékben képes megfelelni az ügyfelek elvárásainak. Egyszerűen tervezhetők és elkészíthetők a tranzakciós illetve promóciós anyagok, adatvezérelt grafikák és vonalkódok. Ezeken felül a nyomdagépek papírkezelési és finishelési funkcióihoz is hozzáférhetünk, így egy nyomtatási munka a tervezéstől a kivitelezésig elkészíthető a segítségével.

PlanetPress Connect – Variable Data Publishing
A PlanetPress Connect a legjobb megoldás olyan nyomdáknak, akik szeretnének például megszemélyesített marketing anyagokat, illetve számlákat előállítani. Ezen felül lehetőséget biztosít arra, hogy például egy marketing kampány ne csak nyomtatásban, hanem online is folytatható legyen. A szoftver képes a megszemélyesített nyomdai anyagok mellett e-mailek és webes felületek létrehozására is. Teljesen személyre szabható, így minden igénynek megfelel.

VAN
A VAN az első felhő alapú VDP, azaz változóadat-nyomtatási szoftver a piacon. A felhő alapú technológiának köszönhetően a felhasználók minimális befektetéssel képesek lesznek például csekkmegszemélyesítésre, valamint egyedi VDP munkák fejlesztésére. További előnye, hogy segítségével a postai gyártókód egyszerűen megszerezhető.

Ajánlat kérés »