A színkonzisztencia és a színminőség az egyik legfontosabb kérdés a nyomdaiparban, melyre a Konica Minolta több megoldást is kínál. Fontos, hogy a különböző időpontban kinyomtatott azonos munkák színei egyezzenek. A Konica Minolta digitális nyomdaipari rendszerei megfelelnek a Fogra 39 követelményeinek, ezek eléréséhez és fenntartásához pedig elengedhetetlen a színmenedzsment.

 

EFI Color Profiler Suite
Az EFI Color Profiler Suite egy olyan színmenedzsment megoldás, mely kifejezetten a Fiery nyomtatásvezérlőkhöz készült. Előnye, hogy egyszerűen használható az intuitív felhasználói felületnek és a varázsló alapú színellenőrző rendszernek köszönhetően. Használatával hosszú távon biztosítható az egyenletes színvisszaadás, valamint optimális fedettséget biztosít a nyomatokon, így csökkentve a felhasznált toner mennyiségét.

Konica Minolta Color Care 2
A Color Care 2 a Konica Minolta saját színmenedzsment szoftvere, mely kifejezetten a KM digitális nyomdaipari rendszereihez lett fejlesztve, tehát a megbízható működés garantált. Használatával biztosítható, hogy a nyomdai rendszerek a Fogra szabvány által meghatározott tűréshatárokon belül működjenek. Egyszerűen használható, folyamatos minőségellenőrzési rendszer statisztikai funkciókkal.

AccurioPro Color Care Server
Az AccurioPro Color Care Server egy olyan intelligens nyomtatásvezérlő és szerver, mely a Konica Minolta digitális nyomdaipari rendszerein kívül kompatibilis más gyártók berendezéseivel is, így olyan nyomdákban is használható, ahol nem csak KM gépeket üzemeltetnek. A papír típusát és a gép tulajdonságait figyelembe véve optimalizálja a nyomtatóra küldött adatokat, így biztosítva a színvisszaadást, valamint a tűréshatárokon belül maradást. Mindezen felül a Konica Minolta finisherei is vezérelhetők rajta.

Ajánlat kérés »