A nyomdai kilövő szoftverek segítségével a nyomtatandó anyagok egyszerűen előkészíthetők, felhelyezhetők a médiára. Segítségükkel gyorsan és hatékonyan készíthetők például füzetkilövések, névjegykártya felhelyezések, valamint hozzáadhatók vágójelek.

 

EFI Fiery Impose
Az EFI Fiery Impose kifejezetten a Fiery nyomtatásvezérlőkhöz kifejlesztett kilövő szoftver. Grafikus felületének köszönhetően egyszerűen használható, a módosítások azonnal megjelennek a képernyőn. A sűrűn használt kilövésekből akár sablon is készíthető, így gyorsítva a munkavégzést. Képes a változó adatokat tartalmazó munkákat is kezelni, így az ilyen adatokat tartalmazó kilövések is ugyan olyan egyszerűen elkészíthetők, mint a hagyományos munkák.

PLDA
A PLDA egy egyszerű és gyors, az Adobe Acrobat programba beépülő kilövő szoftver. Segítségével a kilövések nem csak digitális nyomtatáshoz készíthetők elő, hanem ofszet és széles formátumú gépekkel való nyomtatáshoz is. A létrehozható sablonok alkalmazásával a kilövés még gyorsabb lesz, az eredmény pedig ellenőrizhető a monitoron nyomtatás előtt. Akár magyar nyelven is elérhető.

AccurioPro Label Impose
Az AccurioPro Label Impose a Konica Minolta saját programja, mely kifejezetten a bizhub PRESS C71cf digitális címkenyomtató rendszerhez lett kifejlesztve. Segítségével a munkák egyszerűen felhelyezhetők a médiára, valamint az automatikus elrendezés optimalizálással megtalálja a legoptimálisabb elrendezést, így csökken a papírfelhasználás. Lehetőséget biztosít egyéni és szabványos regisztrációs jelek hozzáadására, a die line exportálására, így megkönnyítve a nyomtatás utáni feldolgozást.

Ajánlat kérés »