A munkafolyamat menedzsment szoftverek abban segítik a felhasználóit, hogy a nyomdagépek kihasználtsága a legjobb legyen, valamint költséghatékonyan működjenek. Erre az egyik legjobb példa az AccurioPro Flux szoftverben lévő color split, amely a színes oldalakat a színes, a fekete-fehér oldalakat pedig a fekete-fehér nyomtatóra irányítja, így nem csak az időt, de a költségeket is redukálja.

 

PlanetPress Connect
A PlanetPress Connect egy többcsatornás munkafolyamat vezérlő eszköz, mely képes bármilyen dokumentum előállítási folyamatot automatizálni. Ezen felül lehetőséget biztosít személyes szabott nyomtatott anyagok, e-mailek, valamint online felületek létrehozására. Ennek köszönhetően a dokumentumkészítés automatizálása mellett marketing célokra is teljes körűen felhasználható.

AccurioPro Flux – Premium
Az AccurioPro Flux Premium az AccurioPro Flux szoftvercsalád középső tagja, mely magában foglalja az AccurioPro Flux Essential funkcióit. A munkák nyomtatása például egy cégen belül több különböző helyről is történhet az intranet segítségével virtuális nyomtatón keresztül. A felhasználók előre beállított termékek közül választhatnak, így az operátornak csak a legminimálisabb időt kell a munkák előkészítésével foglalkozniuk. A szoftver képes a fájlok PDF-re való konvertálására, így nem szükséges mindent PDF-ként menteni nyomtatás előtt. A munkák állapotáról e-mailes értesítéseket lehet beállítani, hogy a felhasználók mindig informálva legyenek a munkák állapotáról.

Ajánlat kérés »