A make-ready szoftverek segítségével a nyomtatási munkákon akár a nyomtatás előtt közvetlen is végezhetünk különböző beállításokat, korrekciókat. A hosszú nyomtatási munkák akár oldalanként is szerkeszthetők, korrigálhatók. Lehetőséget biztosítanak például maszkolásra, az oldalszámok javítására, az oldalak sorrendjének megváltoztatására.

 

EFI Fiery Compose
Az EFI Fiery Compose kifejezetten a Fiery nyomtatásvezérlőkhöz készült szoftver. Minden elvégzett beállítás azonnal látható a monitoron a grafikus felületnek köszönhetően. A beállítások és szerkesztések elmenthetők későbbi felhasználásra, valamint az elkészített PDF exportálható, így bemutatható az ügyfélnek a várható végeredmény. Füles papírok is beszúrhatók és nyomtathatók, melyek alkalmasak például a fejezetek elválasztására.

EFI Fiery JobMaster
Az EFI JobMaster a CommandWorkstationben integráltan futó, a Composehoz hasonló szoftver, ám kibővített funkciókkal rendelkezik. Lehetőséget biztosít az oldalszámozás utólagos módosítására, például egy több különböző forrásból származó nyomtatási munka esetén. A szkennelt képek tisztíthatók és maszkolhatók, így eltűntethetők például a lyukasztások, tűzőkapcsok helyei. A munkában fejezetek hozhatók létre, melyekre külön-külön beállításokat lehet alkalmazni.

AccurioPro Flux – Essential
Az AccurioPro Flux Essential az AccurioPro Flux szoftver belépő szintű változata, mely egy maker-ready és kilövő szoftver egyben. Előre elkészített sablonokkal dolgozhatunk, melyek kiválasztásakor az előre megadott beállítások és kilövések lesznek érvényesek a munkára, így a gyakran használt nyomtatási munkák elkészítése felgyorsítható. Munkaszerkesztésre is alkalmas, változtathatják nyomtatandó munka színét, a finishelési beállításokat, lapokat adhatnak hozzá vagy törölhetnek. Lehetőséget biztosít color split beállítására, mely szétválasztja a nyomatokat, a színes oldalakat a színes gépen, a fekete-fehér oldalakat pedig a fekete-fehér gépeken nyomtatja ki.

Ajánlat kérés »