A felhasználó- és költségfelügyelet szoftverek célja, hogy a költséghatékonyságot szem előtt tartva határozzák meg a nyomtatási feltételeket, például hogy melyik felhasználó melyik nyomtatón és mennyit nyomtathat.

 

Colour Coverage Analyser
A Colour Coverage Analyser megbecsüli egy nyomtatáshoz szükséges toner vagy tinta mennyiségét és összehasonlítja a különböző nyomtatási technológiákhoz tartozó lefedettséget is. Ez azért előnyös, mert a szoftver segítségével eldönthetjük, hogy a munkákat melyik nyomtatón nyomtassuk ki, hogy az költséghatékonyabb legyen. Továbbá az alkatrész árak, a médiák árai, az emberi erőforrás költsége és a szerződéses árak is beállíthatók, így még pontosabb kalkulációt tesz lehetővé.

Ajánlat kérés »

PM Web – web alapú termeléstámogató rendszer
A PM Web ötvözi a rugalmasságot, kényelmet és a felügyelet lehetőségét. Könnyen elérhető modern web alapú szolgáltatás, amely a gyorsan és folyamatosan nyüzsgő élethez alkalmazkodik, a vállalkozások mindennapjait megkönnyíti és segít abban, hogy Ön ne vesszen el a cége adataiba és nyomon tudja követni nyomdájának állandóan változó ügyeit.

Ajánlat kérés »